Documentation / January 23, 2023 / By Federico Ober
Fra Lokal TV Fyn til NXTV

Der skal se noget

FRA FORTID TIL FREMTID - I DAG ER EN DAG VI HAR GLÆDET OS TIL

Vi har længe følt, at vores navn ikke helt reflekterer hvem vi er - derfor er vi glade for at kunne meddele vores nye rebrand!🙌 Vi markerer nu et nyt kapitel for stationen og stræber efter at bryde med den traditionelle opfattelse af lokal-tv og omfavner fremtiden; både i forhold produktionsværdi men også digitaliseringen.

“Det er vigtigt at vi følger de strømninger der nu engang er i medielandskabet. Vi har behov for at differentiere os fra det støvet lokal TV; for det er ikke hvem vi er. Vores rebrand symbolisere vores vilje til at skabe det bedste indhold muligt.” – Pernille Callesen Lorup

Hvorfor NXTV?

I dagens verden er den måde vi forbruger medier på under hastig forandring👀

Flere og flere seere vender sig mod internettet for at finde deres yndlingsindhold og vi mener, at NXTV bedre vil afspejle vores mission om at levere engagerende og høj kvalitetsindhold til vores seere; både online og offline Vi forstår, at forandring er vanskelig, især fordi vi føler os forankret som Lokal TV Fyn, men vi er overbeviste om, at vi med denne omdøbning af stationens navn vil være bedre i stand til at opfylde vores seeres nye behov.

Navnet NXTV repræsenterer vores forpligtelse til at være på forkant med det digitale medielandskab og vores engagement i at levere en unik og innovativ seeroplevelse✨

Hvad er jeres mål?

Vores primære mission er stadig at producere og vise knald godt flow-tv indhold, men det er vigtigt for os at have en nyere og mere spændende brand identitet. En identitet som passer til de nuværende og fremtidige tendenser inden for medieforbrug.

Vi er begejstrede for at gå i gang med denne nye rejse🕊

Med et nyt navn kommer selvfølgelig også en ny hjemmeside. Det er den I ser her.

Tags: Nyheder