Den gode ide
NXTV er stedet
Hvad er NXTV for en størrelse?

NXTV er en banebrydende, ikke-kommerciel tv-station, der handler om at bringe fællesskabet sammen med høj kvalitet og engagerende indhold! Vi er på kanal 98 på TV og YouTube, og vi er her for at sikre, at du aldrig går glip af de seneste lokale begivenheder. Vores mål er at levere førsteklasses programmer, der både er underholdende og informative.

Vores team af unge og passionerede lokale fra både by og land arbejder utrætteligt for at give dig det bedste lokale indhold. Vi er stolte af vores høje produktionsværdier og opmærksomhed på detaljer, hvilket sikrer, at alle de udsendelser, vi producerer, er af højeste kvalitet. Vi har noget for enhver smag, lige fra hårdtslående portrætter til let underholdning.

Vi er ikke bare en tv-station, vi er indholdsskabere. Vi producerer en bred vifte af programmer, der dækker alt fra lokale begivenheder til dybdegående interviews med samfundets ledere. Vi er altid på udkig efter den næste store historie og den næste store idé. Vi er ikke bange for at tage risici og skubbe til grænserne for traditionel tv-programmering.

Vores team består af en forskelligartet gruppe af personer, der alle har en passion for historiefortælling og en forpligtelse til at yde en fremragende indsats. Vi presser altid os selv for at skabe bedre og mere engagerende indhold. Vi tror på, at vi ved konstant at hæve barren kan levere programmer, der virkelig er uovertrufne.

Om at bygge bro

Hos NXTV prøver vi at gøre det umulige - vi prøver at bygge bro, ikke blot mellem traditionelt flow TV - men endda ikke-kommercielt flow-TV og den yngre generations krav. Vi forstår, at den måde, folk forbruger medier på, er under forandring, og at den yngre generation i stigende grad vender sig mod YouTube for at få deres indhold. Derfor har vi skabt en unik blanding af traditionelle flow-tv-programmer og den slags indhold, som du typisk finder på YouTube.

Vores programmer er designet til at appellere til både ældre og yngre publikum. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er en traditionel tv-seer eller en person, der foretrækker at forbruge indhold på YouTube. Vores programmering omfatter en blanding af nyheder, underholdning og livsstilsindhold, der er designet til at være engagerende, informativt og underholdende.

Vi ved, at yngre målgrupper har andre krav og forventninger til tv-indhold. Derfor har vi investeret kraftigt i nye teknologier og produktionsteknikker for at sikre, at vores indhold er af højeste kvalitet og leveres i et format, der er let tilgængeligt på både traditionelt tv og på onlineplatforme som YouTube.