Alt om Fyn og øerne
Vores mission
Vores område Fyn og alle øerne omkring
Hvad vi laver Non-fiktion TV
Genrer Alt fra slow TV til reality
Udgivelser Vi sender på kanal 96 og Youtube
Hvad er målet for NXTV?

Velkommen til vores mission om at bringe de lokale historier fra Fyn til live på både online-tv og flow-tv. Vi tror på, at hvert kvarter, hver gade og hver person har en historie, der er værd at fortælle, og vi er her for at fortælle dem!

Tænk på os som historiefortællingens superhelte, der kommer ind for at redde dagen med høje produktionsværdier og overbevisende fortællinger. Men i stedet for kapper har vi kameraer. Og i stedet for at redde verden redder vi de lokale historier i Fyn fra at blive glemt.

Vi er på en mission for at vise de farverige karakterer, de skjulte perler og de unikke perspektiver, der gør Fyn til den levende og dynamiske ø, som den er. Fra de travle gader i Odense til de rolige Sydfynske egne - vi indfanger det hele.

Og lad os være ærlige, hvem elsker ikke en god historie? Vi går op i at sikre, at vores seere sidder på kanten af deres sæder, uanset om det er en hjertevarm fortælling om fællesskabsånd eller en gennemgang af de skønne erhverv som vores Ø rummer.

Vi elsker at skabe content

Vi elsker intet mere end at bringe historier til live og fange publikum med vores kreative idéer. Faktisk elsker vi det så meget, at vi endda har startet vores eget produktionsselskab, NXTV Productions, bare for at kunne skabe endnu mere fantastisk indhold.

Med NXTV Productions kan vi tage vores passion for historiefortælling til nye højder og skabe overbevisende og engagerende kommercielt indhold til en lang række kunder. Fra hjertevarmende reklamefilm til virale musikvideoer - vi skubber altid til grænserne for, hvad der er muligt.

Men du skal ikke bare tage vores ord for det, men se vores portefølje og se det selv! Vi er stolte af at producere indhold, der ikke kun er visuelt fantastisk, men også følelsesmæssigt virkningsfuldt.